Training 5G Mobiele Communicatie voor Nederlandse gemeenten (NL)

Voor het uitrollen van mobiele netwerken zijn telecom aanbieders voortdurend op zoek naar nieuwe locaties. Door de ontwikkelingen naar de volgende generatie mobiele communicatie (5G, vijfde generatie) en de groei in dataverkeer en diensten worden de verzorgingsbieden van deze nieuwe zenders kleiner en nemen dan benodigde aantallen zenders verder toe. Wat is de betekenis van deze 5G technologie voor de Nederlandse Gemeenten, en hoe moeten ze met de komst ervan om gaan? Deze training geeft kennis en inzicht in de nieuwe technologie en is van nut bij het opzetten van beleid en uitvoeringsmaatregelen

Download de beschrijving Training 5G Mobiele Communicatie voor Nederlandse gemeenten (NL)

Voor informatie of voor een offerte voor het uitvoeren van de training: Rabión Consultancy, Koningsweg 1-B, 7255 KR, Hengelo (Gld), the Netherlands – office@rabion.com, tel. + 31 650287899

Bookmark the permalink.

Comments are closed.